Goedemorgen… Ontbijt? Bilzen!

Wist jij al dat ontbijten in Bilzen het lekkerste begin van jouw dag in Limburg kan zijn?

In hotel Beila kan je namelijk komen genieten van een royaal en smakelijk ontbijt.

In het hartje van Bilzen. Alle dagen van de week. Voor onze hotelgasten en andere levensgenieters. En in een bijzondere omgeving...

Royaal ontbijtbuffet in Limburg

Kan je moeilijk kiezen tussen vers sinaasappelsap of koffie om jouw dag te beginnen? Wil je graag een verse croissant met boter? Of toch liever een sandwich met kaas? Een gekookt eitje of een omelet?

Ons uitgebreid ontbijtbuffet heeft een rijkelijk aanbod. Je kan er zeker ook jouw lievelingsontbijt samenstellen. En je bord vul je zo vaak je wil.

Ideaal dus om je batterijen op te laden voor een dagje shoppen. Of om de toeristische toppers van Bilzen en omstreken te ontdekken.

Ontbijten in een trendy omgeving

Ons ontbijtbuffet wacht jou op in onze trendy lounge bar. Aan een van de muren kan je het werk van beloftevolle kunstenaars bewonderen. Het is eens wat anders dan een typische brasserie.

De unieke setting vormt het ideale decor om met je gezin, familie of vrienden uitgebreid en in alle rust te ontbijten tijdens het weekend en op feestdagen.

Maar je kan net zo goed je werknemers, collega’s of klanten op een werkdag uitnodigen voor een verrassingsontbijt.

Wedden dat je Facebook- en Instagramfoto’s geliked zullen worden?

Praktische details ontbijt in Bilzen

Wil je als hotelgast het ontbijt niet missen? Vergeet dat dan niet aan te vinken bij je reservatie.

Overnacht je niet in ons hotel in Bilzen? Ook dan kan je komen genieten voor 21 euro per persoon en elke dag van 8u tot 11u.

Van maandag tot en met donderdag ontvangen we enkel groepen vanaf 6 personen, tenzij er voldoende hotelgasten een ontbijt gereserveerd hebben. Dus twijfel niet om ons te contacteren!

We vragen niet-hotelgasten om te reserveren als je wilt komen ontbijten. Dit kan via onze contactpagina. Reservaties via de contactpagina zijn enkel difinitief na onze e-mailbevestiging!

 
Webdevelopment by CRE8.